De Partyloods verhuur

De Partyloods Verhuur

De Partyloods verhuur/

Roomdivider Beach

€ 25,-

Statafel Beach

€ 20,-

Beach Bar

€ 50,-

Decoratiebord Tikibar

€ 17,50

Decoratie Surfplank

€ 15,-

Bamboe statafel

€ 7,-

Tropical Biertap

€ 95,-

Beach Bar incl. Tap

€ 110,-
Tropical Beach Party in de buurt van Voorschoten organiseren? Wij verhuren de partybenodigdheden
Voorschoten

Tropical Beach Party in de buurt van Voorschoten organiseren? Wij verhuren de partybenodigdheden

Tropical Beach Party geven in de buurt van Voorschoten? Heeft u daarom leuke artikelen nodig die uw tropical Beach Party in de buurt van Voorschoten compleet maken? Bekijk dan eens wat De Partyloods voor u kan betekenen. De Partyloods is gespecialiseerd in het verhuren van verschillende partybenodigdheden. Zo kunnen wij barbecues leveren maar ook complete meubelsets. De leukste materialen en artikelen voor een tropical Beach Party in de buurt van Voorschoten vindt u allemaal bij ons. Of het nu gaat om een tropical Beach Party in de buurt van Voorschoten voor jong of oud met de juiste aankleding wordt dit beslist een groot succes. Wilt u graag materialen huren? Beschikt u zelf niet over vervoer om deze materialen te kunnen vervoeren? Dan kunnen wij materialen voor een tropical Beach Party komen brengen in de buurt van Voorschoten en omgeving. Indien wenselijk kunnen wij ook het op- afbouwen verzorgen.

Artikelen voor een tropical Beach Party in Voorschoten

Voor een tropical Beach Party in de buurt van Voorschoten hebben wij verschillende artikelen op voorraad die u bij ons kunt huren. Zo hebben wij:

Al deze materialen en producten zijn te bekijken op onze website. Met deze materialen maakt u uw tropical Beach Party in de buurt van Voorschoten compleet.

Aankleden van uw tropical Beach Party

De Partyloods is hét adres voor het aankleding van uw tropical Beach Party in de buurt van Voorschoten. Voor het aankleden van zo’n thema feest hebben wij verschillende artikelen beschikbaar die u kunt huren. Want een tropical Beach Party in de buurt van Voorschoten is niet compleet zonder een bamboe parasol of cocktailbar. Als uw gasten binnen komen krijgen ze direct een warm gevoel. Een avondje met een tropisch tintje, daar zorgen wij graag voor.

Verhuur voor een tropical Beach Party

Een tropical Beach Party in de buurt van Voorschoten organiseren? Bekijk dan onze artikelen die u kunt huren. Op onze website treft u een greep uit ons assortiment. Meer informatie? Een offerte aanvragen? Dat kan gerust bij De Partyloods.

De Partyloods Verhuur logo
De Partyloods Verhuur

Stel uw vraag

Tropical Beach Party | Voorschoten